бо щасливi

Мені так жаль
 що наляга на нас печаль

Вона така гірка, болюча
Така гостра, терпка, колюча.

Що стерпіти не можливо
Та стається Боже диво

Зникає швидко  і наживо
Коли щастячко приходить
Лагідно у душечку заходить
 
Всі негативи вимітає
І серденько моє  пісні співає
Тук тук  ритмічно
Я чую звук.
Стаю прилічной.
Я не цинічна

Посміхаюсь перехожим
Ділюся щастям
Вони
 стають на щастячко похожі
 
Ми  відверті дуже щирі
Бо щасливі.


Рецензии