Карбую свiтлом слова зброю...

Карбую світлом слова зброю,
Але воно ще немовля.
Думками лину до героїв.
Серед уламків корабля

Знаходжу непохитність духу.
Жагу до волі - то наш код.
І нездоланність дій до руху -
Завжди нужденним був народ.

О цій порі, цієї ж миті:
Мій Боже, я прошу, молю -
Пролий в серця любові світло
Всим тим, кого я так люблю.

Із силою, надай їм віри.
У лютий і морозний день -
Ти простели шляхи до миру
Звучанням радісних пісень.

Нехай упевненність в майбутнє
Країну носить на руках.
І хай салютом незабутнім
У ворогів зриває дах.


Рецензии