Любовь на украинском

       Любов
Любов, не підвласна Земним законам,
Вона - есть  найвищий, у світі, Закон…
Любов  та  кохання,  Коріння  і  Крона:
Смак всіх почуттів, і солодкий  Полон!

Вона: джерело, та не стримана  Сила,
Що  мури  стирає, від погляду,  вщент…
Нескорена, в  морі, Скала обо  Брила,
На міцність, хіба що, годиться цемент!

Вже  стільки  Віків проминули, як Миті:
Вона - знов чарує, заполоняє  серця…
Немає по силі, їй рівних, у цілому світі,
Любов та Кохання, розбудять й мерця!

І скільки  б не  крапали, в букві, законів-
Безмірна  їх  кількість,  лише  з віддаля…
Вони, не перевершать  Кохання канонів,
Бо стрижень Любові і Натхнення, Земля!


10 лютого 2024 рік
Віталій Косенко


Рецензии
Хоть и на украинском, но все поняла, Виталий. Любовь законам неподвластна. Это Вы точно подметили.

Валентина Малышева 3   13.02.2024 18:15     Заявить о нарушении