Дивний всесвiт

Вам кави звичайної чи мульти?
Навіщо вам усі ці мурті?
Навіщо вам усі факти,
Офіційні версії в пазурях антрактів?

- Я чую тишу за цими мурті.
Я - лише спільниця світу "мульти".
Краще зачепитись за Денеб, ніж за боули,
Легше перелічити фрікуватих апостолів.

Вірші виринають, мов аксолотлі.
Вони дубові, а кажуть: "болотні".
Від маячні світлий щит несу:
"Не бачите дукатів, бачите су"?

Су-шеф цієї вечірки
Готує похід у стилі Локслі,
Він тікає, така вже його природа.

Де ж на пагорбах
Ростуть антидоти?


Рецензии