Будьмо!

              ***
По Країні рідній
Знов чума несеться,
Тільки рід незламний
Звіру не здається!
              ***
Єдності до мрії
Людям не хватає,
Щоб не влізти в прірву
Розум, вір, подбає.
              ***
Пращури - мольфари
Шлють підказку з неба:
Крізь гримучі хмари
Шлях знайти свій треба!
              ***
В радощах прозріння
Розбрат позабудьмо.
Слава Україні!
Будьмо, будьмо, будьмо!


Рецензии