Ахвар хьана. Песня

АХВАР ХЬАНА
1куплет ;;
Гатуз къвайи хар хьиз,
Катна атай гар хьиз
Вун зи рик1е гьатна,
Зи гьар са югъ шадна.(2раза)
Припев
Ахвар хьана, ахвар хьана
Зи вилерин накъвар хьана,
Заз акурди ахвар хьана, ахвар хьана.
Кана, кана , зи рик1 кана,
Лейлини Межнумни хьана,
Накъвар хьана, накъвар хьана.

2 куплет;;
Ви вилерай акур
Муьгьуьбатдин заз нур,
Гатфариз ухшар тир,
Яр тир  вун зи яр тир.(2 раза)
         Селминат Курабекова


Рецензии