Шад жеда рик1ер

ШАД ЖЕДА РИК1ЕР
;;;;;;;;;;;;
Бахтуникай хабар авач
К1анид тахьай инсанариз,
Зи шадвилиз кьадар авач -
Завай хьана зун к1анариз!
;;;;;;;;;;;;;;
Припев
     Ша зи патав вун гар яз,
     Чир жеда зи ашкъидиз,
      Зун акурт1а  гатфар яз,
     Шад жеда жал ви рик1из?
;;;;;;;;;;;;;;
Гаф лагьана вун рахайла,
Гафуникай мани жеда,
Заз цуьквер гваз вун атайла,
Вун зи рик1из  к1анид  жеда.
               Селминат Курабекова.


Рецензии