Ша булахдал

ША БУЛАХДАЛ
Зи гафарин ван тахьурай садазни,
Килигзавач вун зун авай патазни,
Вун яргъалай акурла зун ц1уразва,
Вун яргъалай акурла зун ц1уразва,
Яргъал жемир са гъед хьана цаварин,
Ша булахдал михьи михьи ятарин.
;;;;;;;;;
Чими хьанва заз гьавани вун авай,
Язух ша зун, вун ярвиле кьунавай,
К1ан хьана заз, вун заз акур йикъалай,
К1ан хьана заз, вун заз акур йикъалай.
Яргъал жемир, са гъед хьана цаварин,
Ша булахдал михьи , михьи ятарин.
               Селминат Курабекова


Рецензии