Налiпки

Ззовні й зсередині
Місто вкрите наліпками,
Його межі - бентежні,
Та й що за ними?

Подих свободи як поєднати
Із кригою запиленої кімнати?

Осінь покинула свої шати,
Зима вчить спокою віншувати.

Ззовні й зсередині
Такі щиросерді ми,
Що можна знов розквітати,
Майстерно виводячи з тез
До рим та відтінків діатез.


Рецензии