Не упрекай на украинском

Не дорікай…
Дорікай мене, уже не дорікай -
Краще, я в душі,  уже не стану…
Недовірою на серці: не карай,
Не ятри мені, оту болючу рану!

Розлюбив мене, ну що ж, прощай:
З болем я здружилась, з перцем…
Меж немає,  неповторний небокрай,
Бо усе я відчуваю, своїм серцем!

Лише, коли в двох, весна на серці,
Та й вони, співають щастю в унісон…
Сонце не хова усю красу за дверці,
І наяву, я бачу свої  мрії, а не сон!

Бо трава і квіти - стало все яскраве,
Босоніж ступаємо, за руки, вдвох…
Лиш  любов, над нами,  має право:
Не сприймає, ні чиїх уже пересторог!

Вже пишу Коханню, ці рядки, рукою-
Бо поет лиш вміє, щіро так писать..
Почуття, як верби цвіт, бува весною,
А Любов,- надовго, світлом може стать!

01 січня 2024 року
Віталій  Косенко


Рецензии