Зи цав. Стихи на лезгинском языке

ЗИ ЦАВ.
;;;;;;
Вацраз цавара кьакьан дерт ават1а?
Дердинин т1ал течидай гъед ават1а?
Ам зазни чир тахьайла, мад низ чида,
Жаваб гуда а рекьяй квез фейида.

;;;;;;
Цав чилин къужах ялда, еке къужах ,
Цаваризни авалда са ирид тах,
Зазни бахтунай хьана зи цав кьисмет,
Уьмуьрдикай авуна  на заз женнет
;;;;;;
Рагъ атана, цифер алахьна,
Рик1е  (а)вай  т1ал алатна, квахьна,
Мич1и йифер такваз акъатна ,
Нур акурла вилерай ви.
;;;;;;;;;;;;
          Селминат Курабекова


Рецензии