опять со мной

Ти знову зі мною…
Я  танцюю, знову я танцюю  із тобою,
Той чарівний вальс, далекою весною…
Ти мій  перший, моєї долі подарунок, Знову, розчинив усю, твій поцілунок!

Ти як завжди перший, чари і спокуси,
Знову шок та нерви, на тебе молюся…
Я тебе кохаю, знов шепчу тобі і знову,
Бо танок відтворює, всю кохання мову!

Той нескінченний вальс, не тільки лиш весною,
Я ладна танцювати, усе життя з тобою..
Він став неначе доленосним на весь час,
В твоіх обіймах, сама доля за кружляла нас!

Цей вічний танець, пам’ятаю все життя,
І зрадити йому, немає уже сенсу, сили…
Хай  знову  й  знову,  мене він закружля:
В його обіймах ми удвох  були  щасливі!

12 листопада 2023
Віталій Косенко


Рецензии