Они прекрасны. на украинском

Вони  чарівні…
Запах весни - божественний запал,
Його умілих рук, неперевершене творіння…
В серцях у всіх, немов вином, заграв:
Всіх знатних квітів, та цілющого
коріння!

До ґанку березень, найпершим завітав:
Пустує, бавиться, та щіро  веселиться…
В  степу зібрав, неначе  зразу,  усіх  ґав,
Прийшло тепло, й зима  уже не злиться!

«Любов земна»- то щедрість всіх жінок,
Яку висмоктали, з молоком від неньки…
Весна прекрасна - квітів чарівних вінок, Вискакує,  від  почуттів,  моє серденько!

Тож  веселіться, хто  як може і дружіть,
Завжди, для всіх, лишаюсчись собою…
Нам від народження, наказ є: «жить»,
І милуватися, ще кожен раз, - Весною!

І на шляху життя, чоловікам ви, - як «правиця»,
З любої скрути, знайдете чуттям, вірні стежки…
Ви - як маяк, у бурю;  для душі:  покій, причастя  та  цариця,
У кожну з вас, Гоподь ті риси вклав, ще змалку, залюбки!

19 грудня 2023 рік
Віталій  Косенко


Рецензии