з чого Ви

І з чого Ви на мене літотитесь?

Доблесно позбувшись конспекту,
Одна моя знайома гірко шкодувала,
То ж так, крипторхізмом волі своєї
Зберігаю на кожному
Паркеті

Глянценосну безсоння навалу.

Гадаєте, жінки наразі безсонять "про своє, жіноче?"

Та ні.

Деконструюють красу у своїх ДК,
Прочісують кожну дрібочку коду,
Забуваючи, що "кода" - це ще й музичне.

Собі аж нічого, крім
Мовчання, внутрішньої тиші не зичать,
Бо знають, що потім

"Ті самі паперові юнаки"
Їм не потиснуть навіть руки,

А після "навіть" усе давно вже
Нерозлунене, постжіночне.

Ви були літом.
Ви були летовищем.

Ви були Мінотавром.

Я була хтонічним, криво відображеним посміховиськом,

Дезадаптивна стратегія,
Відчайдушне делегування...

Вам - мене в мікродозах,
Мені - Вас

(щитом від дрібного цькування)

* Як добре, що Ви не "навіть")


Рецензии