Пламенная любовь. на украинском

            Палке  кохання!
Воно горит, в серцях не тільки ніжних, юних:
Про це співають гімн, ще й досі, не одні віки…
Гримлять фонфари, та співають птахи й сурми,
За нього боряться, усе життя, всі лицарі - чоловіки!

Воно як чудо, враз з’являється з небес:
Спочатку іскра, що не зразу і помітив…
А потім, справжня блискавка, як жест -
І в серце, наче в чарку, почуттів налито!

Вже дні та ночі, загубили шарм свій, блиск,
Вона одна, зачарувала мое серце наче…
Всі справи уже відійшли, утратили свій зиск,
Коли «Любов», на білому коні, до мене скаче!

Якими нотами, ту драму, на папері записать?
Вони усі - перекликаються із щирими словами…
Хто «не кохав яскраво», той повір, не може знать:
Усю її палітру фарб, відтінків кольорів,
сюжетів драми!

18 листопада 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии