Моя царевна. на украинском

 Ти моя царівна
Ти, назавжди: в думках моїх і мріях,
Як ясне сонечко, моя любов та світ…
Ти завжди поруч: в радості, стихіях-
Уже багато днів, багато довгих  літ!

Тебе,  як  зразу, дуже  чітко  пам’ятаю:
Кохання присмак, зостався назавжди…
Листи  твої  й  вірші, я подумки, читаю -
І красною канвою, пломеніє: тілки жди!

Такої вже нема, на цілім Білім Світі -
Таких очей і серця здатного любити…
Сама ти квітки, - краща сотні квітів,
Ради такої, варто  й  справді,  жити!

І хай тебе тепер, лиш радість примічає,
Закінчиться  назавжди, чорна  полоса…
Кохання й щастя - тебе, знову привітає,
Погане, зітре з пам’яті, сріблястая роса!

Лиш посміхайся, знову добрим людям,
А посмішка, повернеться іще стократ…
Довірся: долі, Богу, ангелам та суддям,
Вана в тебе безцінна: в «тисячі карат»!

15 грудня 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии
Мені сподобилось! З повагою. Стас.

Станислав Зарудний   18.12.2023 11:35     Заявить о нарушении