Жива флешка

Жива флешка
Зі своїм цифровим пульсом
Та яскравими спогадами
Любить аромат ялиці,
Не любить - гнітюче мовчання.
Поважає тих, хто думає швидко,
Ніколи не мандрує безцільно.

Жива флешка
З болем споглядає темні хмари
Над глибокими й свіжими лісами
Й сама кепкує зі свого невігластва.

*Жанр: виробнича драма


Рецензии
Душевные стихи, Марина!

Жюр22   16.12.2023 19:59     Заявить о нарушении
Дякую) Thank you)

Марина Чиянова   16.12.2023 21:34   Заявить о нарушении