Креативность на украинском

  Креативність
Людей, дуже  багато  є на  БІЛІМ  СВІТІ,
Ми й досі ЛЮДИ, розуму лиш завдяки…
Розбили, новими ідеями, гранітні плити,
Прославили себе, свої творіння на віки!

І все, що досягли й досягнуть далі люди,
Це, нестандартне мислення та креатив,
Від майстра, що як кажуть -золотії руки,
Учених «космосу»,що світ зірок пролив!

По різному сприймаємо ми світ та речі:
Одні сприймають музику, як кольоровий світ…
До інших це доходить через м’язи, плечі
Всім  цим  живемо,  вже  багато  сотень літ!

Бухгалтер на цифри, ніби з боку глянув:
Придумав «хід конем» й новий гамбіт…
В кінці  ходів, все  справно  переглянув,
І підприємству,  ставсь  значний дохід!

Та ще багато, є на світі тих професій,
Де мудрий менеджер цінує справи-час:
Вивчає суть людей, все без репресій,
І  справний  результат,  уже  чекає  вас!

Не вірю я в оті стандарти, бо ми люди,
У кожного  є серце, й  мислення своє…
Як  візерунок  пальця - різні, як єтюди:
Митець відточує ремесла, в них, своє!

А в березні, як пролісок вже розквітає,
Вшановуємо память мудрим, як Богам…
Уся  земля, всіх  креативних, нас вітає -
А хто до них належить, то вирішуй сам!

24 листопада 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии