Не упусти последний шанс...

                ***
Білявка зимонька - зима
Вже першим снігом шлях вкриває,
Зігрівши мріями сповна,
На срібних струнах світлом грає.
                ***
Хай буде мир! Кричить душа,
Покине хижий морок землю,
А мужній Розум, зло круша,
Відчувши волюшку, не дремлет.
                ***
У пащі лиха не до сна,
Бентежать сірих дум затори...
Живи і вір, вже ця весна
Світанком вмиє сиві гори.
                ***
Не упусти останній шанс,
Посій любов тут, мову, віру,
І є важливий ще нюанс:
Не здай свій Край у найми звіру...
                ***
Дивлюсь на небо, щастя мить,
Там Вищі Сили всім керують.
Учитесь люди в мире жить,
Планета  стогне...Чи почують?..


Рецензии