Дивувати

Дивувати - дівувати,
Бо таємниці вогненних доріг
Хутко мчать небом.

Уквітчувати пагорби словами,
Все ще довірливо й хаотично,
Оминаючи смереки лестощів.

У лещатах тримати істину,
Що вона зі слів випадкових подорожніх виринає.

Зі смаком надії
Та обурення
Знайомити мовчазні мости.

Тиради
Юнацькі цитувати,
В них вбачаючи
Нікейских соборів
Розпашілі формулювання.

Друком дихати.
Мовчанням оздоблювати.

Шити й сплітати
Ясножевріння
Жайвороподібного буття.


Рецензии
Душевно, искренне, Марина!

Жюр22   03.12.2023 14:44     Заявить о нарушении