Sed umbra pependit super patriam suam...

Diaria Doctorum Ulyanov
Hoc documentum constans ex 410 paginis textus describens tempus Vitae Lenin ab 28.05.1922 ad 21.01. 1924.
Vladimir Ilyich a tribus neurologis observatis ductus est. Omnes tres luminarii sui temporis in neurologia fuerunt: medicus Alexey Mikhailovich Kozhevnikov, Professor Vasily Vasilyevich Kramer et Professor
!Victor Petrovich Osipov.!
"Commentarius", sicut anno 1924 indicabatur, numquam ab archivo usque in recentem recessit.
Treponema pallidum est species spirochaetarum gram-negativarum, T. pallidum est species pallidi, est agens causativum syphilis. Inventum est anno 1905 a microbiologis Germanicis Fritz Schaudin (Germanice. Fritz Ricardus Schaudinn, 1871-1906) Et Erich Hoffmann (Germanice. Erich Hoffmann, 1863-1959).

Contentus
Et dicant: "Non est propheta apud nos".,
Non est veritas in terra, sed non est supra veritas,
Et transgressionem: et non audierunt.,
IPSE suus ' iustus expectans retributionem in atrox hora.
***
Quod suus ' aenigma responsum entis...
***
Immortalitas in saecula non datur multis
Aes et granite cautiones non dabunt
Solo il passato ci appartiene veramente
Homines stricte iudicantur a curia…

In vita sua coram turba fulsit
L ' autore piange la morte del secondo figlio
Sed ille sordidus cippum consideratum est
Et posuit eum in monumentum simplex…

Quod si numquam fuit oblitus
Et tunc etiam pueri sine haesitatione legunt
Et congregate sunt gentes que sunt in galaad adversus {t.
Et got perdidit in aliis sepulcris,

Alter autem a regibus persecutus est
Criminalis habebatur, seditiosus homo,
Interdum erat vetiti vivere in capitulis
Omnes volebant eam finire…

Sed tempus iudicavit omnia aliter
Ceterum revolutionum cursus inevitabilis est,
Et Russian, effrenata populo
Siento mucho que ellos tengan mala suerte.
***
La vecchiaia non perde la vita e i poeti
Etiam unum diem reliquit
Sed umbra pependit super patriam suam
Et coepimus vivere secundum praecepta eius…
***
In vita tua, saltem aliquod genus habes
Et erit tempus eius posuit in monumentum electi
Il "caso serio" del diritto naturale,
Quando comparrian dalla sua…
***
Sine curatione syphilis tendit ad propagationem cerebri et systematis nervosi (neurosyphilis) vel ad oculos (syphilis oculi). Hoc autem in quolibet morbo evenire potest.


Рецензии