Анекдот про удачу по народным мотивам

Анекдот про УДАЧУ по народным мотивам.

В день народження у кума
тости говорили:
щоб була в кошелі сума!!!
ну а в тілі сила.
Щоб прожив він до сто років
і ніяк не менше,
радуючи всіх потомків!
- і це тільки перше.
А по друге: був щасливим
 і мав щоб достаток,
і до жінки був чутливим,
не любив дівчаток.
Тостів було цих десяток,
не казалось мало...
А на столі поросятко
жарене лежало.
Кум все слухав побажання
потім сам говорить:
- Всі хороші побажання,
я не буду спорить.
 Тільки всі ви подивіться
на це поросятко.
Здоровеньке було воно
і їди достаток.
Усе було, що хотіло,
був сарай як дача!
Ні що в нього не боліло:
 - Згинула УДАЧА...


Рецензии
Очень тонкая мораль! Желаю всем, чтоб удача не проходила стороной!!!
Здоровья, Витя, и благополучия!!

Владимир Фабрый   22.12.2023 14:08     Заявить о нарушении
Спасибо, Володя!
С уважением,

Сенько Виктор Васильевич   22.12.2023 14:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 32 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.