Пробуждение

                ***
Давно світанків вже не видно,
Та доки жити не набридло,
На эту тему не ведусь...
И всем признаться не боюсь,
Как по ночам бывает стыдно,
Что дряхлой старости боюсь...
Покуда разум есть и силы,
Я с ней отчаянно борюсь
Да за соломинку держусь.
В который раз, на те же вили,
І знову лобом в стінку б'юсь...
Но перед тьмою не прогнусь,
Рассвет увижу и проснусь,
Та щиро сонцю посміхнусь.
Тут спрага ВОЛІ не загине,
Бо серце все ж до неї лине.
Країни кращої немає,
Про неї Божа Матір дбає!


Рецензии