Нужно выжить...

                ***
Нужно выжить в трудный час... Не сломаться,
Жить и верить в чудеса... Только так!
Крепко волюшку любить... Да собраться,
Чтоб не сеял вечный хаос здесь мрак...
                ***
Треба вижити, повір... Не зламатися,
Від біснуючих у темряві плах...
Та нескореним за волю боротися,
Щоб ніколи вже не вкрав світло жах...


Рецензии