Фiлософ

Папірус кохання читаючи тихо,
Торкнувся мене, мов сторінки Ямвліха,
І темрява в серці сміливо кружляє,
І падають зорі у глиб небокраю.

Так час, що спливає в світах невагомих,
Тягне наші втомлені душі додому,
І в кожного в серці - великі й самотні
І прояви світла, й феномен безодні.


Рецензии
Чудовi вiршi. Глибокi Iдеальнi.
Трохи смутно стало.
Дякую.

Герман Лазарев   10.07.2023 18:27     Заявить о нарушении