Контемпляцiя

Реципієнти мов рецидивісти,
Донор - мов мафії дон,
Падають в небо калюжі та іскри,
Жде на землі фейлетон.

Чуєш стилістику цих флагеляцій?
Вирій, мов прірва між душ...
Сутність химерна таких контемпляцій -
Мов застарілий картуш.

Кажуть нам знову: "А що, як тихіше?"
Тиша замріяна в хлам,
Тонкість серветок, розпатлані вірші,
Совість німих гаутам.

Сон не зривай, не веди до пустелі -
У папільотках Декарт,
Скелі темніють, такі невеселі,
Ми свій продовжуєм гарт.

Будь жартівливим та будь недоречним,
Криза - у крейзі меню.
Крейда розпечена, слово між течій,
Рейс - мов фантазми Камю.

#urbanlyrics #realism #philosophy


Рецензии