Ак болытлар судан агар

Жиллэр исте, егылмадым,
Озелмэдем голлэр сыман.
Ак болытлар акса судан
Жаннарыма юллар ачар.
Талпый-талпый канат кагып,
Безненг илдэн кошлар очар,
Йорэклэрдэ дулкын-дулкын
Хислэр туып, утлар янар...


Рецензии