Мы твои дети, Одесса!

В небі весняні зорі,
В парках цвітуть каштани,
Ніби туман над морем,
В серці журба розтане...

Море, як ліки від стресу,
Можна усім приймати...
Ми твої діти, Одесо!
Ти нам, як рідна мати!

Зникли над містом хмари,
Ранок знов теплим буде.
І на твоїх бульварах
Сонцю зрадіють люди...

Сонце, як ліки від стресу,
Можна усім приймати...
Ми твої діти, Одесо!
Ти нам, як рідна мати!

З ранку не зміг мовчати,
Знову жартує вітер!
В парках усім дівчатам
Місто дарує квіти...

Гумор, як ліки від стресу.
Можна усім приймати...
Ми твої діти, Одесо!
Ти нам, як рідна мати!

Одесса

16.05.2023


Рецензии