Естетика

Естетика його погляду,
Очі, немов крижані.
Знову чарує вродою.
Голос, немов у сні.
І скільки пісень
Він присвятить нашій землі,
Скільки разів оспіває її,
Скільки мелодій небесно-легких
Впадуть біля сцени квітками...

Естетика його погляду -
Тумани понад мостами.


Рецензии