Легко

Легко споглядати життя з висоти Гаруди,
Коли на це є сили й час.
Легко не робити роботу марудну,
Не озиратися.
Йдеться завжди не про нас.

Легко абстрагуватися від помилок
Власних,
Щодня переконуючи себе, що ти
Ще не нещасний.


Рецензии