В окопах горять свiчки

Бляшанка із-під консерви —
Пітьма, парафін, метал,
У «наших» залізні нерви,
У «наших» — душі оскал…

Вовчицею серце виє
У темінь зими глуху,
Я маю не скласти крила,
Я маю стальною буть…

Будую своє натхнення
Із витримки та зими,
Молюся… все не даремно…
В окопах горять свічки…
(Ніка)
Січень 2023


Рецензии