Сила слова

Може з наміром чи несвідомо,
Як надії останній дзвінок,
Свіжий напис під вікнами дому
Справжню бурю вчинив для жінок.

Та не треба звертатись до Фрейда,
Навіть часу на те не марнуй.
Ось слова, що залишила крейда -
Я ВАГІТНА. ЗАТЕЛЕФОНУЙ!


Рецензии