Альтернатива?

Ти сперачатися цьому  зажди,
Бо повелось cпоконвіку -
Жiнцi пишатися звично завжди
Здiбностями чоловiка.

Тільки, здається, що зовсім дарма
Ми тут оце пригадали -
Жiнка усьому навчиться сама...
Якщо замiжжя невдале.


Рецензии