Слава Украiнi - героям слава! Cмерть москальським

Я сподіваюся десь, колись та якось знайдеться Чистилище, що буде здатним умістити й утримувати десятиріччями усе "насєлєніє" країни404 разом з їхніми ****ськими "вєлікай культурай" та "загадачнай рускай душой". У цій "душі" немає ніц загадкового, там одна темна й смердюча порожнеча.

Вони УСІ винні. Усі до одного, включно з "харошимі рассіянамі".

Я сподіваюся, що у цій підступній, жорсткокій війні, розв'язаної бєсноватим та зовсім поїхавшим мізками гітлером 21-го століття на ім'я "владімір владіміравіч путін" мир рано чи пізно настане.

Але цей мир настане лише після перемоги України, коли ми повернемо усі наші території, що зараз є загарбаними та окупованими кацапською нечистю. Викинувши з нашого українського Донбасу та нашого українського Криму "панаєхавшеє" москальське бидло та примкнувшу до нього місцеву зрадницьку сволоту. Знищивши після цього "путінскій мост" до країни404 раз і назавжди.

Вбивши, звісна річ, якомога більше москальні, яка вдерлася на нашу землю зі зброєю, щоб зтерти нас як націю та країну з мапи світу.

Ось такий білий віршик склався сам собою в мене сьогодні, саме у день народження нашого Кобзаря, який добре знав та щиро ненавидів москалів. Як і усі ми, українці, тепер.

Пишу це моєю, а не кацапською мовою бо москальня завжди б'є себе у грудки "да ми жє панімаєм ваш язик!" Тож москальня ітакпаймьот.


Рецензии