Нiч...

І знову ніч, цей мотлох із безсоння,
Думки примарами блукають у пітьмі,
Та стислий  хрещик ніжно у долоні
І шепіт Господу , слова якісь німі…

Душа згорнулась у потік болючий,
Виття сирени , наче стогін за вікном,
Уява  дійсності  нестерпно кровоточить
І погляд місяця під терновим вінком.

Шалено пульс відмірює чекання,
Довгоочікуване , рідне СМС…
Нестерпна тиша та німе мовчання ,
Світанок  болю   з розтривожених  небес…

Кудись іти… так боляче чекати,
Холодний  вітер в вікнах  люто стугонить,
Та молиться за сина сильна мати
І разом з Богом  на світанку ще не спить…


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.