24. 02. 2023

Дев’ятий рік... Війною розіп’ятий -
В країні це  відчули ми сповна.
Свідомість відмовляється сприймати
Все те жахіття, що несе вона.

Чи стійкість, що тримається не днину, 
На що  не сподівались у кремлі.
Тож  недарма знаходить Україну
Весь світ тепер  на глобусі Землі.

В країні під навалою чужинців
Життя та й доля в кожного одна.
Вони тепер  для нас, для українців
Відзначені   хеджтеками #війна.

Та встоїмо… Чекаймо Перемогу,
Як свята найдорожчого  свого.
Та всі, хто мають чи не мають змоги -
Привносять лепту  в здійснення цього.

Як ті сталеві, з каменю  чи цегли
На «передку» чи навіть вдалечі…
Ну а Герої – Янголи полеглі
Зірками з неба дивляться вночі.

Безмовні наче, та ведуть розмову
Про те життя, що стане після них -
Про мирне небо на Вкраїні знову…
Ми віримо… Ми пам’ятаймо їх…


Рецензии