Кохання

                ***
Пригорну до серденька і скажу: Кохана,
Ти повір, загоїться ця пекуча рана...
Ще в душі відродяться промені надії,
Заспівають в радощах світлом вмиті мрії.
На світанку з сонечком той НАБАТ почують,
Та любов'ю й вірністю милого врятують!
Не зламають труднощі тут козацьку силу,
Гетьманом згуртовану та у битвах зрілу.


Рецензии