Татусь

Я тихенько посміхнуся,
І до татка притулюся!
Він для мене друг найкращий-
Допоможе в час найважчий!

Подаруночки купує!
Ще й малюночки малює!
Ніжно так мене голубить,
На руках носити любить!

Вміє татко жартувати,
Перед сном казки читати!
Розкажу я всім про нього -
Не знайти ніде такого!

29 січня 2023


Рецензии