Про бажання

Під новий рік є звичка загадати
Бажань багато щирих та простих -
Традицію ж не можна оминати…
Так що нам  Кролик згоден  принести?

Хтось мріє про щасливе майбуття…
Щоб з успіхом закінчити війну…
А поки ще триватиме життя,
То кінь старий – про нову борозну.


Рецензии