Наши привычки

Всі наші звички, гарні чи негарні -
З роками можуть призвести до втрат.
Хоч  спроби їх позбутися примарні,
Все ж інколи приносять результат…

Мене не звинувачувай, зажди,
Не вірити словам  немає сенсу.
Незмінно з насолодою завжди
Любив я закурити... після сексу.

Ось так і кинув палити…


Рецензии