Анализ

"Таки вагітна?  не помилка в тексті?
Цей висновок для мене дивина.
Бо, зізнаЮсь, про обережність в сексі
Відомо нам із жінкою здавна.

Показники аналізу шокують.
І зовсім, як то кажуть, недарма.
Хай  інші і кепкують чи пліткують,
Причин, щоб  завагітніти, нема…"

"Я бачу, ви здивовані наразі -
Подібне відбувається всякчас.
Згадайте хоч аварії на трасі…
Там теж не всі  уважніші за вас"...


Рецензии