С Новым 2023годом

Зіма зноў малюя малюнкі,
Учора кружыла з сняжынак віхор.
А сення ужо шле нам дажджу пацалункі.
І сцеля пад ногі лядовы кавер.

У нас тут другая стыхія,
Вакол ужо пануе навагодні задор.
І льюцца для вас пажаданні мае дарагія.
І кожны за святочным сталом жаданы акцер.

Ад сэрца прыміця мае віншаванні,
Здароўя, кахання і даўгалецця,
Мінуйця з бядою і злобай свае вы спатканні.
Хай бокам абходзе усіх ліхалецце.


Рецензии
Володя, с Новым Годом!
Пусть он будет хорошим, добрым, мирным.
Обнимаю тебя крепко!

Галина Римская   31.12.2022 21:25     Заявить о нарушении
Спасибо, Галочка. Мира, добра и спокойствия.

Владлан   31.12.2022 23:14   Заявить о нарушении