Небо плакало

Небо хмарами заволочено.
Зорі кліпали, сльози крапали. 
Листя сипалось позолочене.
Осінь рюмсала, небо плакало.
Блискавицями все скололося.
Віти в яблуні - наче милиці.
Небо плакало у півголоса,
мов боялося,що не спиниться.
Понад селами невеселими,
в свято храмове, і по п'ятницях
небо плакало.  Дощ гамселив так,
що тремтіло все і згиналося.
Над могилами, над долинами,
руки стиснувши перелякано,
напуваючи лист полиновий,
осінь скиглила. Небо плакало...


Рецензии
Хоть стих написан на украинском языке, но он понятен нам, ибо мы славяне
Раиса

Раиса Ворфоломеева   31.03.2023 08:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.