Я до тебе прийшла

Засльозилися дні холодні.
Облетіли пелюстки мрій.
Я до тебе прийшла сьогодні
та підняти несила вій.

Поцілуєш: - «Ти геть схолола.
За вікном цілий день імла»
То душа моя наче гола
так і прагне твого тепла.

Ти обіймеш: - «Зігріти чаю?
Ну чого ти така сумна?»
Запах рідний я твій вдихаю,
вмить хміліючи без вина.

Пригорнеш ти мене до себе,
розіллється тепло долонь.
А нам іншого і не треба,
доки в серці горить вогонь.   

І надій закружляли сотні.
Затремтіли пелюстки мрій.
Я до тебе прийшла сьогодні,
щоб сказати: - «Ти тільки мій»


Рецензии
Красиво, нежно, любвеобильно.

Антонина Белоусова   30.10.2022 08:16     Заявить о нарушении
Спасибо большое за отклик ❤

Алиса Филиппенко   16.02.2023 16:27   Заявить о нарушении