коли замовкне Арестович
коли червоні плями зникнуть,
коли здичаві ліс та гори
до наших кроків знову звикнуть,
коли не буде вже тривоги -
вночі, всередині, в повітрі,
а тільки спокій, тільки спокій,
такий звичайний, непомітний,
тоді я ляжу ніц, в обійми
гарячої серпневої пшениці,
та буду плакати за тими,
кого склювали хижі птиці.
Свидетельство о публикации №122070606202
Пан Арестович не только прихотерапевт нынешней Украины. Он серьёзно говорит о её непростом будущем.
Митрофаныч Воронежский 09.08.2022 21:21 Заявить о нарушении