У спину

Хай світ  поділяють свої та  чужі -
Та доля бува  вередлива,
Коли за любов і за щирість душі
У відповідь помста зрадлива.

І випадки ці не єдині, на жаль
Не плата за гріх чи провину.
А маєте зраду - неначе ножа
Зненацька  отримали в спину.

Хоч ви, зазвичай, у святій простоті
Пояснень тому підбирали -
Нерідко наносять удар саме ті, 
Кого ви грудьми захищали.


Рецензии