Трыялет
Бог пасылае дождж з нябёсаў,
А ў прыродзе шмат дзівосаў,
Вясна на вуліцы. Вясна.
У лузе не відаць пракосаў,
Пануе шэрань там адна.
Вясна на вуліцы. Вясна.
Бог пасылае дождж з нябёсаў.
Зборнік "Пазычце ў сонца дабрыні!"
Свидетельство о публикации №122050900062
Малайчынка! Дзякую!
Вера Осыка 02.08.2022 14:39 Заявить о нарушении