Зима i весна

Білий кінь, грива вся в снігу,
білих крил не зламать в бігу,
сніг лежить...білий сніг лежить...
як ступати...як сніг прожить...

...Білий кінь...з гриви сніг зліта...
І мете вітер на літа...
Сніг лежить...швидко кінь летить...
А про біг він забув, бо сніг...

Та цей сніг кров не холодить...
бо мій вік, він конем летить,
зимній час...спить навколо світ...
сніг літа біля моїх літ...

Сніг літа! Білий сніг літа!
А отут ось моє дитя!
Цвіт весни небо цілував!
І мій син в тім цвіту ступав...

19. 04. 18р.


Рецензии
Талантливо и просто красиво написан стих.

Сергей Лутков   03.06.2022 13:38     Заявить о нарушении
Спасибо,Сергей!

Ангелина Длинка   17.07.2022 11:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.