До ювiлею
Бєбєшку до 80-річчя
Ти дожив до ювілею.
Та й забудь про нього!
Хай Господь тобі дає
Що ти хочеш-всього!
Хай ніколи не болять
У тебе суглоби.
Ні інсульту,ні інфаркту
Іншої хвороби.
А здоров'ячко твоє
З кожним днем міцніє,
Та обходять стороною
Всякі буревії.
Хай продовжиться твій вік
До кінця століття.
Щоб не знав ти нi біди,
А ні лихоліття.
.
Свидетельство о публикации №122032805767
Ольга Юнник 26.07.2024 06:39 Заявить о нарушении
Мои Вам самые добрые пожелания!
Юрий Милашенко 26.07.2024 11:27 Заявить о нарушении