Будем жить!

Я до Тебе, Господь, Бог наш Радосте!
в цю священну, надій ясних мить!
І прошу - дай спасіння і кріпості!
Будем жить! Будем жить! Будем жить!

Ось гуркоче війна ненаситная,
не дай Боже людську кров пролить!
Лиш Твоя рука, Господи, кріпкая!
Будем жить...будем жить...будем жить...!!!

Земле, земле! Ти знову здригаєшся!
Злая блискавка воєн летить!
Душе...душе...ти в світло вдягаєшся,
Тільки так - будем жить! Будем жить!

Хай залічаться рани, мій Боженька!
Мирний день кожен з нас хай хранить!
Хай ступаємо в правді безропотно!
З миром в душах - лиш так будем жить!

Я до Тебе, Небесний Любові Град!
І святії спасти нас ідуть!
Мати Божа і Ангелів Свят народ!
Будем жить! Будем жить! Будем жить!

І затихне останній кривавий бій,
Тільки так! Адже мир - це є Бог!
Душе, душе, лиш Богу завжди радій!
Будем жить! Будем жить! Будем жить!


Рецензии
Написан стих прекрасно.

Сергей Лутков   30.03.2022 19:51     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!Рада Вам!

Ангелина Длинка   30.03.2022 21:40   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.